Doručenie v Trnave zadarmo pri objednávke nad 45.00€.

Späť do blogu

Deň matiek: 3 tipy na skvelé darčeky

09.05.2019

article

V nedeľu 12.5. máme jednu z mnohých príležitostí oslavovať mamy. Deň matiek je výbornou príležitosťou, kedy sa im poďakovať za ich lásku a opateru. Spôsobov, ako to povedať je mnoho, najvzácnejším je jednoznačne čas strávený s nimi. Nepodceňte však ani drobný darček, ten urobí radosť vždy. 

Kvety 

Klasika, ale zásadná! Čo iné vyčaruje žene úsmev a urobí takú radosť ako kvety? Stačí už iba vedieť, aké kvietky má najradšej vaša mamina. Určite ju poteší trendy kvetinový box, či kytica obľúbených sezónnych pivoniek alebo hortenzií. 

Ako vníma Deň matiek Bianca / @bannyall?

"Niekedy uvažujem, či vlastne dokážem vyjadriť všetku tú lásku, úctu a vďačnosť svojej mamine, pretože mám pocit, že vlastne ani neexistujú slová, ktoré by dokonale vystihli, čo cítim. A preto, keď píšem tieto riadky k blížiacemu sa Dňu matiek napadá mi len obyčajné, no zato nekonečné, Ďakujem! Za všetko krásne a dobré čím ma v živote zahrnula. Viem, že krásnych kvetinových boxov by si zaslúžila minimálne tisíce a to každý deň, no menej je niekedy viac a ja som presvedčená, že práve tento hovorí za veľa."

Sviečky 

Vonné sviečky, napríklad tie z lokálnej produkcie, ktoré nájdete aj u nás, či sviečky, ktorými nielen prevoniate, ale aj vydekorujete interiér sú výborným tipom na darček a to nie len pre maminy ☺. 

Čokoláda 

A nakoniec sladké – to presa máme radi všetci! Vyberte u nás svojej mamine čokoládu z luxusnej selekcie, ktorá jej osladí tento výnimočný deň. 

Set piatich druhov praliniek | Set horkej plantážnej čokolády

 

Po~Pia: 8.00-18.00 h

DORUČOVACIA DOBA

So: 8.00-15.00 h

 

Ne: 10.00-14.00 h

 

Po: 8.00-16.00 h Ut~Pia: 8.00-17.00 h

Otváracia doba predajňa

So: 8.00-15.00 h

 

Ne: zatvorené

Doručenie
do 2 hodín

Doprava
v Trnave nad
45€ zdarma

Kvety
od prémiových dodávateľov

Viac ako 20 rokov
skúseností

Profesionálny
tím floristov