Doručenie v Trnave zadarmo pri objednávke nad 45.00€.

Späť do blogu

Svadba snov

29.01.2020

article

Svadba je pre mnoho neviest dňom, o ktorom snívali už od detstva. Predstavovali si všetko od toho, aké budú mať šaty až po tej najmenší detail pri výzdobe. O takejto svadbe už však nemusíte  len snívať, v Kvety Sophia vám ju pomôžeme premeniť na realitu.

Kompletný svadobný servis

V Kvety Sophia zabezpečujeme kompletný svadobný servis a poradenstvo. Všetko starostlivo naplánujeme, postaráme sa o najvyššiu kvalitu a váš komfort. Máme radi výzvy a netradičné nápady, a preto sa radi pokúsime zabezpečiť nevestám splnenie akýchkoľvek predstáv a snov spojených s ich svadbou. Ku každej neveste pristupujeme s postojom, že ide o ich veľký, jedinečný a neopakovateľný deň, o ktorom mnohé z nich snívajú od detstva. S každou nevestou si dohodneme osobné stretnutie, na ktorom všetko prediskutujeme a na základe toho pripravíme ponuku na mieru. 

Zabezpečíme pre vás celú svadbu na kľúč. Poradíme s výberom a následne aj zabezpečíme jednotlivé komponenty svadby tak aby spolu všetko ladilo a bolo domyslené do posledného detailu. Aby sa celá svadba niesla v nevestou vybranej tématike a farebnej škále, odrážala sezónu v ktorej sa svadba odohráva a taktiež, aby z nej bolo cítiť emóciu, lásku a rodinnú atmosféru.

Čo všetko pre vás radi zabezpečíme?  

Svadobnú kyticu, svadobné pierka a doplnky

Svadobná kytica je len jedna – preto musí byť presne podľa vašich predstáv. Fantázii sa však u nás medze nekladú a tak radi zrealizujeme vaše kreatívne nápady. Postaráme sa nielen o svadobnú kyticu, ale aj o svadobné pierka, kytice pre družičky a svadobné mamy. Nezabudneme ani na kvetinové náramky, doplnky do vlasov a iné, podľa želania nevesty. 

Kompletnú svadobnú výzdobu

 Na detailoch nám záleží presne tak ako vám. Kladieme preto dôraz na vzájomne zladenú kvetinovú výzdobu sály pre svadobnú hostinu, svadobného auta, kostola/úradu. Rovnako máme na mysli ale aj doplnky pre celkové dotvorenie atmosféry (podtaniere, etažéry na koláče/výslužky, svietniky a sviečky, stojany na menovky a informačné kartičky, obrusy a pod.) 

Náš tip: Obľúbeným svadobným trendom sa stala naša fotostena. Radi vám ju pripravíme podľa vašich predstáv, zdobenú živými alebo umelými kvetmi.

Tlačoviny zladené s kvetinovou výzdobou a tématikou svadby

Svadobné oznámenia, menovky, menu, nápojové karty, svadobné omaľovánky, informačné kartičky, fotorekvizity či vlastné potlačené servítky pokojne nechajte na nás. Spoločne všetko zladíme  a pripravíme podľa vašich prianí.

Profesionálny staff na svadbu

Pýtate sa, kde zoženiete kvalitného fotografa na svadbu? V Kvety Sophia spolupracujeme so skúseným tímom a tak vám nielen fotografa, ale aj kamaramana či DJa radi zabezpečíme. 

Zabezpečenie plynulého priebehu príprav na svadbu a svadobného dňa 

Všetko v pokoji a do bodky perfektné – s tým vám pomôžeme pri plánovaní svadby, ale aj počas svadobného dňa. Náš tím Kvety Sophia pre vás pripraví všetko pre nezabudnuteľný svadobný deň a bude na blízku v prípade potreby.   

Pri svadobných prípravách

Pomôžeme vám s výberom a vzájomným zladením šiat pre nevestu, družičky a svadobné mamy. Pomôžeme s výberom a zabezpečením výslužiek a drobných darov pre svadobčanov, ale zabezpečíme vám napríklad aj nácvik prvého manželského tanca. Pomôžeme s vytvorením zasadacieho poriadku, návrhu rozloženia stolov, harmonogramu svadobného dňa a svadobného programu, zabezpečíme vlastnú pieseň na svadobný obrad a radi vám pomôžeme s naplnením vašich prianí. 

V priebehu svadobného dňa

Vedeli ste, že svadobný deň treba koordinovať? Radi sa vám o takýto plynulý chod svadobného dňa postaráme. Zvládneme všetko od zabezpečenia dopravy, cez rozloženie (kompletná výzdoba, candy bar, svadobná torta, tlačoviny) až po svadobné dary. Rovnako vám však budeme k dispozícií aj ako asistencia pri dodržiavaní svadobného harmonogramu a zabezpečíme plynulosť svadobného programu. 

Tím Kvety Sophia sa teší na vaše svadobné vízie a priania, ktoré spoločne splníme vo váš svadobný deň.

Pre viac informácii navštívte našu predajňu Kvety Sophia na Bernolákovej 39 v Trnave alebo nás kontaktujte telefonicky na 033 / 5521 475 alebo mailom na kvetysophia@hotmail.com

Zdroj foto: archív Kvety Sophia, za úžasné priestory, rodinnú atmosféru a veľkú profesionalitu ďakujeme Reštaurácia Forhaus Trnava

 

Po~Pia: 8.00-18.00 h

DORUČOVACIA DOBA

So: 8.00-15.00 h

 

Ne: 10.00-14.00 h

 

Po: 8.00-16.00 h Ut~Pia: 8.00-17.00 h

Otváracia doba predajňa

So: 8.00-15.00 h

 

Ne: zatvorené

Doručenie
do 2 hodín

Doprava
v Trnave nad
45€ zdarma

Kvety
od prémiových dodávateľov

Viac ako 20 rokov
skúseností

Profesionálny
tím floristov