Doručenie v Trnave zadarmo pri objednávke nad 45.00€.

Späť do blogu

Sviečky (nielen) ako spríjemnenie jesenných večerov

21.10.2019

article

Sviečky k chladnejším dňom jednoducho patria. Ich príjemná vôňa prevonia celý byt a za krátku chvíľu vytvorí jedinečnú atmosféru útulného domova. Viete ale, ako ich môžete využiť aj potom čo sa vypália? 

Sviečky v úlohe váz 

Štýlové nádobky zo sviečok sa dajú použiť rôzne. Samozrejme, záleží na ich veľkosti a tvare, no tie väčšie s istotou využijete napríklad ako vkusné vázy a tak vás budú tešiť naďalej spolu s vašimi obľúbenými kvietkami. 

Sviečky na poličke v kuchyni

Hovoríte si, že sviečky na poličke v kuchyni nemajú čo hľadať? Presvedčíme vás o opaku! Vkusné slovenské sviečky po vypálení výborne poslúžia v kuchyni, napríklad ako koreničky. Potom ako vám sviečky dohoria napríklad v obývačke, stačí ich dôkladne umyť a sú pripravené plniť svoju úlohu v kuchyni!

Aké sviečky sú „v móde“? 

Trendy sú najmä lokálne sviečky, ktoré majú nielen krásne vône a balenia, ale ktorých kúpou zároveň podporíte lokálnu produkciu. V našom kvetinárstve nájdete napríklad sviečky od M-Factory, ale aj od Paddywax, ktoré si získlali veľkú obľubu svojim jedinečným dizajnom. V našej ponuke nájdete 3 veľkosti a nespočet holografických farieb, ktoré poslúžia ako dokonalý doplnok do každého interiéru alebo ako nápaditý darček. 

Tešíme sa na vašu návštevu v Kvety Sophia na Bernolákovej 39 v Trnave. Nakupovať môžete aj cez www.kvetysophia.sk 

 

Po~Pia: 8.00-18.00 h

DORUČOVACIA DOBA

So: 8.00-15.00 h

 

Ne: 10.00-14.00 h

 

Po: 8.00-16.00 h Ut~Pia: 8.00-17.00 h

Otváracia doba predajňa

So: 8.00-15.00 h

 

Ne: zatvorené

Doručenie
do 2 hodín

Doprava
v Trnave nad
45€ zdarma

Kvety
od prémiových dodávateľov

Viac ako 20 rokov
skúseností

Profesionálny
tím floristov